Llei de política

Normativa dels fòrums. Codi de conducta.

1.- Tots els missatges són propietat dels seus autors. L’EdF no es responsabilitza en cap cas de les possibles infraccions de les lleis de cada territori.

2.- No s’admetran missatges racistes, feixistes ni xenòfobs.

3.- No s’admetran missatges masclistes, ni feministes, ni aquells pensats en mantenir rols i tòpics que obstaculitzin l’assoliment de la igualtat de sexes.

4.- No es podrà discriminar ningú per la seva orientació sexual.

5.- No s’admetrà cap tipus de publicitat que abans no hagi estat pactada amb l’administració de la web.

6.- S’acceptaran només les repeticions absolutament necessàries i que no entorpeixin el bon funcionament dels fòrums.

7.- Es prohibeix el partidisme sistemàtic. Els comentaris a favor dels diferents partits polítics hauran de ser argumentats. Tampoc es podrà criticar cap partit sistemàticament i sense un raonament públic.

8.- Qualsevol calúmnia, mentida flagrant o insult de tota mena a membres de l’EdF, així com a qualsevol persona o entitat, queden totalment prohibits i exigiran una reparació pública del mal infringit. D’altra banda, totes les acusacions hauran de ser demostrades. Si no es poden demostrar caldrà esmentar-ho juntament amb l’acusació. En el cas que la persona calumniant no rectifiqui, el missatge serà esborrat; i en el cas de reincidència podrà ser expulsat dels fòrums.

9.- La llengua que s’ha d’utilitzar als fòrums és la catalana. Es prohibeixen especialment l’espanyol i el francès com a llengües vehiculars; la gent del nord no sap l’espanyol i la del sud no sap el francès. En el cas de voler fer cites puntuals, caldrà fer-ne la traducció a sota mateix. Hi haurà un fòrum Altres llengües / Other languages per a possibles contactes amb gent de fora els Països Catalans, on sí que es podran utilitzar llengües foranes.

10.- La supervisió dels fòrums per part dels Administradors serà supervisada per un Consell Permanent, i les seves decisions podran ser apel·lades, però en cap cas desobeïdes. Per a qualsevol dubte, queixa o proposta tots sabeu el correu electrònic de l’administració: fenix1123.cat@gmail.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s