Què és?

Exèrcit del Fènix [EdF] és un portal juvenil que lluita per la renaixença dels Països Catalans, com el Fènix, una criatura mitològica que quan mor, reneix de les seves cendres.  Som conscients de la discriminació que està patint Catalunya en aquests moments, i per això hem decidit crear aquesta organització. La nostra intenció és unir tots els catalans sota un mateix estendard, perquè en aquesta lluita per aconseguir la independència i poder-ho canviar tot hi som tots junts. Tots volem un futur millor, més just i lliure d’aquest sistema corrupte en el que vivim. L’Èric Bertran ja ens ha donat suport. I tu, ens en donaràs? Vols una Catalunya independent, més social i ecològica? Si, com nosaltres, vols el millor per Catalunya, espero que la resposta sigui SÍ i SÍ.

Visca Catalunya Lliure!

P.D. Aquest portal té previst anar-se actualitzant regularment i anar aportant nous temes i informacions. Això si, tot depèn de la col·laboració que vosaltres hi poseu.

Si considereu que lluitar pels drets dels catalans no és perdre el temps, us demano si us plau que col·laboreu amb els diferents sectors del portal. Si voleu formar-ne part, envieu-me un correu a fenix1123.cat@gmail.com Posem entre tots el nostre gra de sorra per tal millorar la vida dels Països Catalans.

Si, per cas contrari, considereu que la lluita per la llengua, la cultura i les persones d’un país és una ximpleria, us demano que tanqueu la pestanya de l’ordinador i no torneu a entrar mai més en aquest portal.

PD 2: El dia 23 d’abril de 2013, la nostra organització va decidir canviar el nom Exèrcit del Fènix pel de La Renaixença. El motiu d’aquest canvi és el fet que a l’Èric Bertran li podria molestar que la web tingués el mateix nom que la que havia creat ell, i algú podria pensar que s’intenta tornar a viure la seva història. Com que d’Èric Bertran només n’hi ha un i aquella història ja va passar, per evitar confusions hem decidit canviar el nom de Exèrcit del Fènix a el nom La Renaixença. Bo hi així, seguim en la mateixa línia. Amb el fènix com a emblema, per simbolitzar la renaixença dels Països Catalans, i amb la missió de lluitar per aquests, per la seva llengua i la seva independència. Convidem a qualsevol persona catalanista a unir-se a nosaltres.

Recordeu que aquesta obra està subjecte a la llicència de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada de Creative Commons. Si voleu veure una còpia d’aquesta llicència accediu a http://creativecommons.org/licenses/by-nc/3.0/deed.ca o envieu una carta sol·licitant-la a  Creative Commons, 444 Castro Street, Suite 900, Mountain View, California, 94041, EUA.

Ben cordialment,

Fènix Catalunya Lliure, cap de l’organització Exèrcit del Fènix [EdF].

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s