Notícies: Videoclip Tornarem

Extret de: http://www.xeic.cat/

Tornarem. Amb un crit directe i contun‐dent, Xeic! ens sorprèn en el nou video‐clip en defensa de la llengua catalana. El to reivindicatiu del nou disc de la banda ebrenca, Batecs, agafa com a senyera una peça enèrgica i compromesa, i escampa arreu del país la fermesa i la pluralitat de veus que reclamen la defensa de la cul‐tura catalana, gràcies a la implicació de diverses personalitats de la música, les lletres i els mitjans.

Els següents noms han col·laborat en un projecte que desitja fer pinya i reforçar la cultura i la llengua catalanes, amb l’objectiu d’agrair i esperonar els milers de ciutadans anònims que, malgrat no aparèixer en el videoclip, refermen amb la lluita constant la necessitat de protegir el català.

Màrius Serra, Carme Forcadell, Muriel Casals, Mònica Terribas, Jordi Basté, Queco Novell, Toni Albà, Quim Masferrer, Matthew Tree, Txe Arana, Joan Reig (Els Pets), Ricard Torquemada, Francesc Ribera “Titot”, Els Catarres, Cesc Freixas, Txarango, Joan Masdéu, Xavier Graset, Quimi Portet, Eliseu Climent, Guillem Solé “BUHOS”, Sílvia Soler, Jair Domín‐guez, La Pegatina, Tortell Poltrona, Genís Sinca, Companyia Elèctrica Dharma, Vicent Partal, Toni Padilla, Manel Piñero (Homo APM), Javier Estrada , Jordi Bil‐beny, Núria Picas, Miquel del Roig, Jesús Rovira (Lax’n Busto) i Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries

https://www.youtube.com/watch?v=wvhC9p5-LNs&feature=youtube_gdata_player

Anuncis
By Fènix Català

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s