EL CAS BÁRCENAS

Cada dia és més clar que dirigents del PP van rebre sobresous.

Primer vam poder veure la comptabilitat B del PP, gràcies a la qual sabem qui va rebre sobre sous i quina quantitat:

Nom Import (€)
Mariano Rajoy 322.231
Francisco Álvarez-Cascos 321.391
Javier Arenas 225.762
Rodrigo Rato 216.711
Federico Trillo 185.256
Jaime Mayor Oreja 181.440
Ángel Acebes 107.100
Teófila Martínez 30.000
Jaime Ignacio del Burgo 26.445
María Dolores de Cospedal 15.000
Miguel Ángel Rodríguez 10.067
Pilar del Castillo 9.000
Jaume Matas 8.400
Juan Carlos Aparicio 7.813
Pío García-Escudero 6.010
Ana Palacio 6.000
  L’endemà d’això, el diari El Mundo publica una sèrie de SMS presumptament intercanviats entre Luis Bárcenas i el president del govern Mariano Rajoy, els quals demostrarien la connivència entre ambdós. Als SMS podem veure com Rajoy fa costat a Bárcenas des d’un bon principi, intentant que no expliqui res i dient-li que tot anirà bé i que sigui fort, però a mesura que la cosa es va complicant van perdent el contacte fins que al final els dos advocats del partit abandonen a Bárcenas i aquest com a venjança comença a filtrar informació. A dia d’avui sabem que fins i tot se li va fer xantatge a Bárcenas dient que si no deia res el cas es tancaria però que si parlava la seva dona aniria a la presó.
  El Partit Popular ha confirmat la oficialitat dels SMS però nega haver cobrat sobresous.
  Luis Bárcenas ha declarat de nou davant el jutge instructor del cas perquè ratifiqui les últimes revelacions aparegudes en premsa. Bárcenas ha confirmat que ell és l’autor dels anomenats “papers de Bárcenas” i que realment existia una comptabilitat B al Partit Popular.
   Jo em pregunto, després de tot això com potser que encara es facin els ofesos i ens vulguin fer creure que són innocents? Que potser es pensen que som tontets? Hi ha moltes proves que demostren que hi van haver sobresous però Rajoy diu que no pensa dimitir de cap de les maneres. A més a més, el president del govern espanyol ha encetat una altra polèmica en la primera compareixença pública després de l’escàndol descordat per les últimes revelacions periodístiques durant el cap de setmana. La Moncloa va infringir el sistema de torn de preguntes establert durant els últims anys amb els professionals de la premsa i va vetar la pregunta de la periodista del diari El Mundo, donant la paraula al periodista del diari ABC perquè li faci una pregunta suau, que hauria estat pactada perquè pogués respondre amb una declaració institucional preparada amb anterioritat (i que en alguns moments ha llegit). Recriminat pels seus companys de professió, el corresponsal de l’ABC ha acabat reconeixent que la pregunta havia estat una imposició directa per part del director de l’ABC, Bieito Rubido, que a més li va anunciar que tindria la possibilitat d’exposar-la al president. Les associacions de periodistes condemnen que La Moncloa hagi trencat el torn de preguntes.
  Nosaltres ens sumem a la petició ja feta per molts partits polítics i associacions i demanem la dimissió immediata de Rajoy i de Cospedal, així com de qualsevol altre  membre del partit que hagi rebut sobresous. Demanem també que se celebrin un altre cop eleccions i esperem que el nou govern que en surti sigui veritablement legal.
  Donem suport també a totes les manifestacions que es facin en contra dels sobresous il·legals del PP.
  En qualsevol altre país les lleis haurien obligat al president del govern a dimitir.
  Catalunya serà un país legal i democràtic de veritat.
  #FemForaLaMàfia
  #MarxemJa
  #Independència
  Visca Catalunya Lliure!
  Fènix Català, cap de l’organització La Renaixença
Anuncis
By Fènix Català

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s