No aneu a cap manifestació l’11 de setembre

M’ha arribat més d’una veu que diu que a Barcelona no hi ha prou amb la cadena humana, que a Barcelona farem una macro manifestació tot i t el fet que s’hagi canviat a la tarda l’horari de la cadena i això ho compliqui una mica, que Barcelona ha d’estar a petar, que s’han d’omplir tots els carrers, que la cadena deixa moltes comarques de banda…

Jo no estic amb cap d’aquestes afirmacions.

1. Si l’ANC ha dit que Cadena Humana doncs Cadena Humana. Hem d’anar tots a la una. Si cadascú va al seu aire no es podrà fer ni una cosa ni l’altre.

2.Són masses actes en un mateix dia. No es podria fer ni que es decidís fer les dues coses, perquè només la Via Catalana ja requereix molta preparació i a més a més després anar tots a Barcelona seria força complicat.

3. Segur que no seria tan multitudinària com la de l’any passat.

4.Si la de l’any passat va ser “neta” en el sentit de la total falta d’incidents, aquest any, els provocadors ens esperarien amb els braços oberts per rebentar-la. A Espanya esperen la manifestació per tombar-la amb els arguments de la menor participació i l’existència d’incidents. L’impacte d’una cadena de 400 quilòmetres serà mundial i els contraris a la Independència no tindran arguments creïbles per rebatre-la.

5.No és veritat que la Cadena deixi moltes comarques de banda. No es pot fer tot. Hi ha d’haver un recorregut i aquest any ha estat per la costa. L’any passat la Marxa per la independència va començar a Lleida i va acabar a Barcelona. Tarragona i Girona es van queixar perquè no hi passava, però es va voler començar a Lleida perquè va ser una de les primeres ciutats que va caure el 1714 i es volia que la primera en caure fos la primera en iniciar el camí cap a la llibertat.

Enguany s’ha triat la millor via per al País, no distingim territoris, som un sol poble i un sol País, us demano que siguem conscients del moment històric que vivim i no perdem el temps en disputes territorials, hi ha molts llocs emblemàtics i importantíssims de Catalunya pels quals tampoc no passa com ara Poblet, Montserrat…

S’ha triat el millor camí per als nostres objectius, és de fàcil accés, garanteix la seguretat, deixa lliure vies alternatives per transitar i és on es concentra el major nombre de població.

Si us plau tinguem sentit de País i no distingim entre territoris tots són importants, els necessitem a tots, tan important és per on passa la cadena com els llocs que hauran de mobilitzar-se per fer-la possible.
L’important no és el territori per on passa, sinó les persones que ho farem possible. Junts ho aconseguirem.

Espero haver-vos convençut.

Si us plau, de manifestacions se’n fan cada any.

Una cosa com aquesta cadena humana no es tornarà ha repetir en la història i perquè surti bé hi ha d’haver la col·laboració de tots. Us demanem que passi el que passi no assistiu a cap manifestació que no sigui convocada per l’ANC. Hem d’anar tots a la una.

Fènix Català, cap de l’organització La Renaixença

 

 

Anuncis
By Fènix Català

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s