Valoració del Concert per la Llibertat

El Concert per la Llibertat va ser tot un èxit. Va ser precisament el que pretenia ser. Un clam de la societat civil a la llibertat. Hi és que la gent està farta ja d’aquesta situació en la que ens volen fer creure que pertanyem a una democràcia però, a part de escanyar-nos econòmicament i d’intentar destruir-nos com a poble, intentant crear divisió entre els ciutadans i intentant acabar amb la nostra cultura, a part de tot això, com si no n’hi hagués prou, ara volen privar-nos del dret més fonamental que tenim: El dret a expressar lliurament els nostres sentiments i a decidir democràticament el nostre futur. Hem d’acabar amb tot això, perquè ara per ara, això més que una democràcia sembla una dictadura.

Precisament el que pretenia el Concert per la Llibertat era això, revoltar-se contra aquesta dictadura en la que vivim, que es diu Estat Espanyol. I quim era el seu exèrcit? Doncs com molt bé van dir, el seu exèrcit era la cultura. Cantants, músics, actors/es, escriptors/es…

Pel nostre parer, va ser tot un èxit. Vam ser 90 mil persones omplint el Camp Nou reclamant la llibertat. Hi ara espereu-vos a la cadena humana de l’11 de setembre, perquè serem molts més. Hem començat un procés que és imparable.

Bé doncs, només em resta felicitar a Òmnium per la organització de tot el concert i al Banc dels Aliments per la gran recollida que van fer, i donar les gràcies a tots el que van assistir al Concert i a tots els que lluiten cada dia per la llibertat nacional.

Us adjunto algunes fotos del Concert.

image

image

image

image

image

image

image

image

Visca Catalunya Lliure!!!

Anuncis
By Fènix Català

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s