La cançó de cloenda del Concert per la Llibertat serà “Tossudament Alçats”

Lluís Llach, acompanyat de tots els artistes que participaran en el ‘Concert per la Llibertat’ cantarà ‘Tossudament alçats’ per cloure el gran esdeveniment que acollirà el Camp Nou el pròxim 29 de juny. La cançó, feta pel mateix Lluís Llach l’any 2006, recull el sentiment popular de voler decidir el futur com a país d’una forma lliure i sense impediments. És per això, que l’organització del concert l’ha escollida com a símbol del concert i ha iniciat una campanya per difondre la seva lletra i el contingut fins el dia de l’esdeveniment.

http://www.youtube.com/watch? v=kQhm3jNKPi0&feature=player_embedded

Tossudament Alçats

Som aquí, tossudament alçats, proclamant el nom, el temps i el lloc que ens dol i pertany, si vols amb els punys oberts, si cal amb els punys tancats, per mor que el somni que tenim junts es faci possible.

De bell nou i deslliurats d’enyors gent d’allà i d’aquí ens donem el dret d’escriure el futur pensant que aquest vell país potser encara és el camí que ens faci anar més lluny i ens acosti fins l’art de viure.

Coneixent les pedres al camí, no és només un somni, també és mesura de la llibertat. L’anhel que neix en cadascú, l’afany de somniar un futur, que es fa de tots si ens donem la mà per a un món possible.

Una llum, una llum, una llum ens crema els ulls, el desig d’un nou món des de les nostres arrels, una llum, una llum, una llum que ens omple els ulls, fermament som aquí per conviure l’univers

Anuncis
By Fènix Català

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s