NOU PROJECTE: CREAR UNA DECLARACIÓ UNÀNIME D’INDEPENDÈNCIA

Des de La Renaixença, pensant en el futur incert de Catalunya, i pensant que és molt provable que no se’ns deixi fer una consulta de cap de les maneres, hem pensat que la millor opció és crear una declaració d’independència. Però volem que sigui el poble de Catalunya qui, expressant les seves opinions sobre perquè no vol seguir dins Espanya, sigui el confeccionador del manifest, que un cop redactat, penjarem a change.org. Tothom qui estigui d’acord del manifest podrà votar-hi a favor, i la intenció és fer-lo arribar fins al Parlament i al Govern, perquè es plantegin seriosament la opció de proclamar la independència amb aquest manifest.

Si no podem fer un referèndum, que més democràtic que crear una declaració unànime d’independència formada pels motius pels quals els catalans estan cansats de pertànyer a Espanya? I què millor que després siguin els mateixos catalans els qui li donin suport per tal de que pugui arribar fins al Parlament de Catalunya?

Si vols col·laborar i donar els teus motius pels quals vols la independència, envia’ns un correu a fenix1123.cat@gmail.com amb les raons per les quals vols que Catalunya sigui un nou estat lliure i independent. Si a més a més vols sortir com a signatari del manifest, indica-ho en el mateix correu, donant el teu nom i cognoms, i si vols donar els teus motius anònimament, indica-ho també i el teu nom no apareixerà.

Esperem molta participació en aquest nou projecte que pretén ser un clam de la societat catalana contra aquest estat opressor que sembla que ja no vol ni deixar decidir el nostre futur.

Visca Catalunya Lliure!

Anuncis
By Fènix Català

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s