Notícia: Manifestacions a favor de la llengua catalana

 

Extret de: exllengua.blogspot.com.es

L’entitat Enllaçats per la Llengua ha convocat pel 9 de març 2013 una jornada general  d’acció per la llengua, amb movilitzacions enllaçades i simultànies en motiu dels atacs sistemàtics contra la nostra llengua arreu del territori en els darrers mesos, que s’han intensificat arran de l’avantprojecte de la Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE), l’anomenada “Llei Wert”. Amb aquests atacs, hi ha una voluntat clara de convertir la nostra llengua en llengua de segona i que el castellà esdevingui la llengua de referència i de prestigi.

A Perpinyà, Girona, Barcelona, Castelló, València, Eivissa, Palma, El Mercadal i Ciutadella ja estan preparant accions i mobilitzacions que tindran lloc al voltant del 9 de març, i se n’hi sumaran moltes altres, i és que no s’ha acceptat la realitat plurilingüe existent, ans al contrari. S’ha emprès una persecució sistemàtica contra la llengua pròpia en els tres pilars fonamentals on s’estava començant a normalitzar mínimament: mitjans de comunicació, Administració pública i educació.

Si voleu col·laborar amb aquesta causa, uniu-vos als actes de les diferents parts del territori (clicant  aquí podreu veure els diferents actes programats, amb el dia, l’hora i la població), signeu el manifest, poseu-vos la imatge de perfil i compartiu aquest enllaç http://exllengua.blogspot.com.es/

Com més gent vagi a les convocatòries i faci sentir la seva veu en contra de totes aquestes mesures brossa, millor. Ens hem d’unir en contra del maltractament que està donant Espanya envers la llengua dels catalans, els catalans mateixos, la seva cultura i el seu desig de sobirania i llibertat.

 

Anuncis
By Fènix Català

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s