Notícia: ElClauer.cat. Claus sobre la independència de Catalunya

 

Extret de: http://www.naciodigital.cat

Diverses entitats catalanes han constituït el web elClauer.cat, amb l’objectiu d’aportar arguments a través de la raó elaborats per “entitats que batallen per la llibertat del país”. ElClauer.cat està integrat per Òmnium, l’AMI, la Fundació Catalunya Estat, l’ANC, el Cercle Català de Negocis o el col·lectiu Emma, entre d’altres.

El funcionament de la web és molt senzill. Recull una setantena de preguntes com: Marxaran les multinacionals? Es podran pagar les pensions? Seria Catalunya un país dins la Unió Europea? i molts altres dubtes habituals sobre el futur d’una Catalunya com estat independent.

Cada pregunta, que es classifica segons 12 “claus” temàtiques, té una resposta plàstica, amb suport de text, vídeo o gràfics.

La voluntat del web és fer saber a tothom quines són les respostes a preguntes que ens fem habitualment quan pensem un una Catalunya independent, ja que és important que la gent sàpiga la veritat, sobretot els indecisos que encara no tenen clar del tot què votaran en cas de referèndum. Esperem que amb l’ajuda d’aquesta web la gent que encara està indecisa s’adoni que l’únic camí possible per Catalunya és la independència.

Anuncis
By Fènix Català

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s