Es busquen administradors

Si, ho heu llegit bé. Però abans de dir res més m’agradaria explicar una mica qui sóc jo, perquè he creat aquesta pàgina web i què pretenc amb aquest nou projecte.

Bé, comencem des del principi. Jo sóc un personatge anònim que com molts altres catalans s’ha llegit el llibre sobre la història de l’Èric Bertran i  fa poc va veure la pel·lícula Fènix 11*23. Arran de  conèixer la història vaig decidir crear aquest projecte. Pels que no conegueu la història l’Èric Bertran és un noi que en el seu temps va tenir 14 anys, i quan tenia 14 anys va ser acusat de terrorisme informàtic per enviar un correu electrònic a una cadena de supermercats demanat l’etiquetatge en català. Una nit qualsevol, sense previ avís, 20 guàrdies de la brigada antiterrorista se li presenten a casa seva, sabent que l’autor és un nen i que l’Exèrcit del Fènix ( pàgina web creada per l’Èric i que utilitza per firmar el correu) no existeix. Bo hi així, li registren tota la casa, se li enduen tots els ordinadors i l’obliguen a anar a declarar a l’audiència nacional de Madrid. Per sort, al final el cas es va arxivar, però l’Èric i la seva família van haver de patir molts mal de caps abans no s’arxivés el cas i després d’allò l’Èric va se víctima de bullying al seu institut. Una història anormal i lamentable.

En fi, que l’Èric havia creat una web molt ben feta amb imatges, fòrums, xats, etc. on reivindicava els drets del catalans , el nostre estatus de territori lliure i sobirà i el nostre dret a la independència, i on també lluitava per la nostra llengua. La pàgina funcionava molt bé, però en fer-se gran l’Èric la va haver de tancar. La meva idea era de tornar-la a obrir però necessito l’ajuda d’algú altre perquè administrar una web tot sol és un xic complicat. Què heu de fer si voleu registrar-vos’hi? Molt senzill, enviar-me un correu a fenix1123.cat@gmail.com indicant-me el vostre nom de compte wordpress si és que en teniu, i sinó us en creeu un, que és molt fàcil. Si us costa m’ho dieu i jo us enviaré instruccions. Espero que us interessi. Ens veiem en els mails. Si sou seleccionats ja em posaré en contacte amb vosaltres.

Si voleu formar-ne part però no d’una manera tan directa, recordeu que també podeu participar als fòrums, xats, etc. i que també em podeu enviar via correu electrònic les imatges que més us agradin, adjuntant, si es creu necessari, una petita descripció o el motiu pel qual s’ha triat la imatge, i que també em podeu enviar els articles d’opinió sobre temes que us preocupin. També estaria bé que féssiu el petit gest de votar SÍ a la consulta sobre la independència que fem en aquesta pàgina web.

Feu córrer la veu si us plau. Com més gent se’n assabenti millor.

Formem entre tots una comunitat unida sota una mateixa bandera i amb un únic objectiu, la independència dels Països Catalans.

Visca Catalunya Lliure!

Fènix Catalunya Lliure, cap de l’organització Exèrcit del Fènix [EdF]

Anuncis
By Fènix Català

One comment on “Es busquen administradors

  1. Encara no hem rebut cap correu. Vinga, a què espereu, no voleu formar part d’aquest projecte? No us interessa crear un lloc que sigui de tots, on tots puguem participar i reivindicar els nostres drets? No creieu que és important que ens unim tots i ens manifestem en contra de les injustícies de l’estat espanyol? No creieu que es hora de dir prou al PP i tots els seus dirigents corruptes? No creieu que l’única via correcta dels Països Catalans és la independència? Si la resposta a totes aquestes preguntes és SÍ, perquè no decidiu apuntar-vos com a administradors de la web i formar d’aquesta manera part d’aquesta nova iniciativa, encara en construcció, que necessita el suport de tots plegats per prosperar?

    Deixeu-me fer una única reflexió:

    El món ha de veure una Catalunya amb els objectius ben clars, però sobretot unida. Si volem rebre el suport internacional hem de fer veure al món que els catalans estem units sota una mateixa bandera i un mateix objectiu. No ens hem de separar segons partits polítics o petites diferències de pensament. Tots els que estimem Catalunya ens hem d’unir sota un mateix estendard, i aquest és l’objectiu que jo vull aconseguir creant aquesta organització. Espero haver-vos pogut convèncer perquè m’ajudeu a tirar endavant l’Exèrcit del Fènix.

    Fènix Catalunya Lliure, cap de l’organització Exèrcit del Fènix [EdF]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s